SE*Isa Dolls Daytona

Kallas: Iris
Ragdoll, hona på uppväxt
Färg: Brun sköldpaddsbicolour tabby, RAG f 0321
Född: 2017-03-24
Vikt: 3,2 kg vid 6 månaders ålder

Blodgrupp: A
DNA HCM: N/N genom föräldrar
Ultraljud: våren 2018


>>  Stamtavla


Då jag började min uppfödning var min första egna avelshona en blåsköldpaddstabby, jag älskar paddorna och även de röda/creme avkommor som de kan få. Min längtan efter en ny "sköldpadda" har funnits sedan dess och jag har haft utkik hela tiden. Så en dag på Facebook fick jag se detta lilla knyte, då  bara några veckor gammal men hon hade ändå nåt visst.. ni vet då hjärtat bara kniper ihop sig och säger något. "Hon är min" :) Kontaktade Tina på SE*IsaDolls och gissa om jag blev glad då jag kunde få köpa henne till avel.

Hon har en underbar färg/teckning, brunsköldpaddsbicolour tabby, så det blir väldigt spännande att se hur färgerna utvecklas med tiden.

Jag är så lycklig över att ha fått förtroendet och äran att köpa denna lilla fröken som flyttade in hos oss i slutet av juni 2017. Hon är en framåt liten tjej och otroligt söt! Uppfödaren har hund hemma så att vi har Harry var inget problem alls för denna lilla fröken. Hon är otroligt framåt, orädd och väldigt trygg i sig själv. Hon klev in i vårat hem och våra hjärtan som att hon aldrig varit någon annan stans!

TACK Tina för förtroendet, jag ska ge henne allt hon behöver och lite till!


Fler foton...

6 månader


 

5 månader


5 månader


10,5 v


10,5v


10,5v


6 veckor  (foto SE*IsaDolls, Tina Johansson)
 


6 veckor  (foto SE*IsaDolls, Tina Johansson)


6 veckor (foto SE*IsaDolls, Tina Johansson)


6 veckor  (foto SE*IsaDolls, Tina Johansson)


4,5 vecka  (foto SE*IsaDolls, Tina Johansson)


4,5 vecka  (foto SE*IsaDolls, Tina Johansson)