S*RagGorgeous Onyxia of Dragonheart
Ragdoll, hona
Kallas: "Onyxia" "Nyxi"
Röd colourpoint tabby (RAG d 21)
Född: 2022-11-03

Mor: S*RagGorgeous Miss Brandy (h04)
Far: IDP*LoveMiracle Lord Voldemort (e21)
>
Stamtavla

Scanning hjärta & njurar: vinter 2023
DNA HCM: n/n
Blodgrupp: A
Vikt:

> Galleri


En väntan på 14 år är över... ända sedan starten av min uppfödning har jag velat ha en röd hona, gjort en hel del kombinationer där det varit möjligt men det är inte det vanligaste utfallet på en hona.. men så äntligen, en mörk novembernatt, föddes hon. Hade inte tänkt spara någon hemma ur denna kull.. men... det fanns liksom inga alternativ.. Hon är såå efterlängtad och det ska bli så spännande att följa hennes utveckling.

På sin mammas sida har hon Vegas värdefulla linjer och på sin pappas sida finns det linjer från min allra första avelshona Xita som gav så otroligt underbara Ragdolls men vars linjer jag tappat genom åren så Onyxia är en guldgruva på många sätt!

Redan som väldigt liten visade hon att jag var hennes människa, så fort hon såg mig gå förbi katteungehagen tittade hon på mig och jamade.. då jag satte mig hos dem och tog upp henne i famnen somnade hon spinnandes. Ibland tror jag verkligen man kan ha själsfränder hos en katt också.. jag följer alltid hjärtat och magkänslan och här var det inga tvivel.6 veckor


6 veckor


4 veckor


4 veckor


4 veckor


4 veckor


3 veckor


10 dagar


Brandy och Imelda hjälptes åt med varandras bebisar. Hur gulligt som helst.


Mamma Brandy med Onyxia (till höger) och två av syskonen