S*RagGorgeous Pot Pourri

Kallas: "Pottan" "Pot"
Ragdoll, hane kastrerad
Färg: Brun bicolour, RAG n03
Född: 2015-08-06
Vikt: 6,8 kg


>>  Stamtavla
>>  Fler foton


Oj oj oj vet inte riktigt vart man kan börja med denna underbara Pot. Jag skulle bara spara en hona ur denna kull, på foder och valde tidigt ut Pots syster Hulda. Sedan skulle alla andra säljas. Jag har fött upp Ragdolls ganska länge nu och då jag bestämt mig brukar det bli så, allra helst eftersom jag inte vill ha en fertil hane hemma. MEN just denna sommar 2015 var förlustens sommar för mig då jag förlorade både min älskade Ymer och min underbara rottishane Boris, vilket tog mycket hårt på mig. Dessutom förlorade jag min nakenkatt Kiwisommaren 2014. Jag hade inga planer på att behålla nån mer katt hemma men den här lille herren ville annorlunda.

Direkt då han föddes utbrast jag till min vän som var med att herregud så sööööt han är! Och den känslan har hållt i sig.. otroooligt söt är han! Ändå blev det så att han var sist kvar att tinga och jag hade planerat in ett besök av en supertrevlig kvinna, då valde Pot att slå på storcharmen för att få mig att inse att han ska minsann inte flytta. Han har alltid sökt sig otroligt mycket till mig, ger väldigt mycket energi och kärlek, en riktig hjärtekatt! Vill absolut alltid ligga i mitt knä eller vara i min famn, somnar på min bröstkorg, tätt intill halsen, tvättar mig och jamar så fort jag går förbi utan att plocka upp honom - hur skulle jag kunna motstå.

Hjärtat sa tidigt att han skulle stanna men hjärnan försökte motstå ett tag, men det gick inte. Beslutet togs att han skulle stanna, och vilken lättnad det blev för hjärtat! :) Han är en fantastiskt ung herre, alla som träffar honom blir berörda, han har nåt speciellt över sig förutom att han är sockersöt, som en gammal själ som vill få alla att må bra och sprida så mycket kärlek han bara kan! Jag kan skriva hur mkt som helst om honom, jag är så glad att han visade att han vill bo kvar!

Pot är kastrerad och är bara precis den gosekatt han är!!


4,5 år

Januari 2016


Januari 2016


Januari 2016
6,5 vecka


Så skön stil, är man trött så är man! :)


Mys i mattes famn


Alltid sova i mattes knä


6 veckor


3,5 vecka - en riktig sötnos!!


2 dygn