S*RagGorgeous Esme Cullen

Kallas: "Essie"  "Essan"
Blå mitted, RAG a04
Kastrerad
Född: 2014-04-27
Vikt:
ca 6,5 kg
Show: 2xEx1, 1xBIV, 1xCAC

>> se hela stamtavlan i Pawpeds

Tester

[läs mer]
DNA HCM-1 N/N genom föräldrar
Ultraljud hjärta normal 151106
Ultraljud njurar normal 151106
Blodgrupp A

Här var det kärlek igen, redan då Essie var några dygn gammal visste jag att hon skulle bli svår att släppa ifrån mig, och det kunde jag inte heller. En underbar, rejäl fröken, så full av glädje och energi, men samtidigt så social och superkelig. Spinner och pratar, en tjej som vet vad hon vill. Kan lova att hon ger mig många skratt med sina tokiga upptåg här hemma, hon sprider verkligen glädje!! En väldigt kavat fröken, otroligt vänlig men också väldigt mycket vilja, så häftig. Hon fullkomligt älskade Boris, vår hund, myste gärna intill honom så fort hon fick tillfälle. Väcker mig alltid med högt spinnande om mornarna och somnar intill mig på kvällen. Så otroligt glad att jag behöll henne!! Hon är underbar!!

I februari 2019 var Essie modell för det stora välkända kreditföretaget Klarna, hon var helt fantastisk och ställde upp till 100% trots att hon aldrig hade varit i en studio innan, hon tyckte nog att det var rätt roligt! Vi fick en egen loge och hon låg som en liten diva och spann de båda dagar vi var där. Hon charmade hela teamet där, och med all rätt. Så stolt över min härliga, trygga, sociala och mysiga tjej!!

Efter 4 underbara kullar, vara två av dem med 7 kattungar, lever Essie nu ett skönt pensionärsliv här hemma, hon kommer med all säkerhet hjälpa till uppfostra kommande kullar, hon är nämligen självutnämnd polis här hemma.

Hon har så mycket av sin mamma Vega i sig men fått storlek och kärlek till mat av pappa Winner.


>> fler foton


Sept -21


Sept -21
Vackra Essie, feb-19
Januari 2016


Januari 2016
6,5 months