C H A M P I O N
S*Evenstar´s Vega af Igasto

Kallas: Vega
Färg: Brun bicolour, n 03 (chokladbärare)
Född: 2011-04-04


>> Stamtavla
>>
Show

Tester

[läs mer]
DNA HCM-1 N/N genom föräldrar
Ultraljud hjärta normal
Ultraljud njurar normal
Blodgrupp A
Vikt 5,4 kg

Ännu en underbar historia, tror att mina katter verkligen var menade för mig, om man nu ska tro på ödet.... ;)

Då jag hälsade på hemma hos Kicki och Jonas, S*Evenstars, under påsken 2011 och smygtittade in på de små 2-veckors ullbollarna i kattungelådan, var Vega den första/den enda jag såg! Så ljuvligt söt med hela sin uppsyn! Min tanke var först en kattunge ur en annan kombination men då jag väl såg Vega var jag kär! Kunde inte få henne ur huvudet. Det hann gå några dagar innan jag pratade med Kicki igen och vi kom då in på denna ljuvliga lilla tjej, och hon hade sett på mig att jag blev kär i henne, och så kom det sig att hon blev min <3 Så himla glad över detta!!

En annan rolig sak var att Vegas kull är ju V-kullen varpå jag lämnade önskemål om Vega för att det är så gulligt. Så fick det bli. Men det roliga är att några dagar senare får jag ett sms av Kicki där hon undrar om jag kunde tänka mig vem som hade haft namnsdag just den dagen jag var och hälsade på hemma hos henne och då träffade min sötnos första gången... jo just det "Vega" hur stor är den sannolikheten av alla namn och alla dagar på året!!

Vega är en social men otroligt mild sötnosa som vill vara med överallt. Hon är som en riktig prinsessa som vet sitt värde. Hon stryker sig längst benen, ligger gärna och myser på min mage, spinner som en traktor och kan dra igång busrace som få! ;) Helt underbar tjej, älskar henne så!!! Hennes favorit är en vippa med en lång läderrem på, den släpar hon omkring på och lägger framför mina fötter så vi ska leka, snällare tjej får man leta efter! Otroligt vänlig och har en charm som alla faller för - en prinsessa!!!

Stort TACK Kicki och Jonas, S*Evenstars, för förtroendet att få köpa denna lilla juvel!!

Vega är numera kastrerad och lever livets lata dagar som "mormor" här hemma :)


September 2019Januari 2015


Januari 2015


Januari 2015
Jag och Vega, januari 2012
Foto: Eivor Rasehorn


Vega, januari 2012
Foto: Eivor Rasehorn


Vega, januari 2012
Foto: Eivor Rasehorn


Vega, januari 2012
Foto: Eivor Rasehorn


Vega, januari 2012
Foto: Eivor Rasehorn


Vega, januari 2012
Foto: Eivor Rasehorn


5 månader


5 månader


7 veckor


3 veckor